Werken bij

Het hart van onze organisatie bestaat uit een compact team met vaste medewerkers. De meeste van onze medewerkers zijn zeer allround opgeleid. Het is ons streven om iedere medewerker zo allround mogelijk in te kunnen zetten, waardoor een hoge mate van flexibiliteit en continuïteit ontstaat. Collegialiteit en klantvriendelijkheid vinden wij zeer belangrijk. En natuurlijk mag ook de passie voor het schildersvak niet ontbreken.

Onze missie is: het in uitstekende staat houden van onroerend goed door het leveren van zichtbaar en betrouwbaar vakmanschap.

Onze organisatie is bij het SBB geregistreerd als erkend leerbedrijf.

Zie jij jezelf wel werken in een dynamisch team en ben je bereid soms net dat stapje extra zetten om samen het gewenste resultaat af te leveren? Overweeg dan eens om contact met ons op te nemen.

Vacatures

Op dit moment staat er geen specifieke vacature open.

Wel hebben wij doorlopend interesse in gemotiveerde talenten die de schildersopleiding volgen of willen volgen. Daarnaast staat onze contactlijn altijd open voor kennismakingen met gedreven vakschilders die ervaring hebben in de particuliere sector.

Voor informatie kunt u altijd even contact opnemen via ons contactformulier of mail direct naar info@vanbovenschildersbedrijf.nl .

Kijk ook eens op stagemarkt.nl naar onze beschikbare leerplaatsen.

Erkend leerbedrijf

Schilderwerk