Schilderwerk

Voor het behoud van uw schilderwerk, zowel buitenshuis als binnenshuis, is goed en regelmatig onderhoud van groot belang. Wij nemen u graag van begin tot eind, al het schilderwerk uit handen.  Van werkopname tot oplevering staan wij volledig tot uw beschikking.

Onze vakmensen zijn zeer breed inzetbaar. Wij behandelen bijna alle oppervlakken die voorzien kunnen worden van een verflaag. Van houten kozijnen, buitengevels, binnenmuren en plafonds tot en met keukens, meubelstukken, leidingwerk en radiatoren. Voor al deze ondergronden zijn verschillende soorten afwerking mogelijk. Naast het aanbrengen van lak- en muurverflagen zijn er nog tal van andere afwerkingen mogelijk. Bijvoorbeeld behang of decoratief stucwerk. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en techniek om dergelijke ondergronden te kunnen voorzien van de hoogste kwaliteit afwerking.

Bij van Boven Schildersbedrijf besteden we voortdurend aandacht aan het verbeteren van onze diensten. We volgen de ontwikkelingen in de verftechnieken op de voet en worden regelmatig op de hoogte gesteld van nieuwe producten en gereedschappen. Maar niet elke ontwikkeling is interessant. Wij zeggen: ‘een ontwikkeling is pas interessant als dat ook geldt voor de klant’.

Vakkundig schilderwerk, uitgevoerd door betrouwbare vakmensen. Dat vindt u bij van Boven Schildersbedrijf.

Wij helpen u graag verder!

Vragen over onze diensten?
Ons team staat u graag te woord!

Contact