Lak spuiten

Voor veel ondergronden is het mogelijk om deze af te werken middels lak spuiten. Gespoten elementen krijgen doorgaans een zeer strak uiterlijk. Net als bij het spuiten van latex geldt dat lak spuiten kostentechnisch interessant wordt bij repeterend werk. Of natuurlijk wanneer een element een zeer strakke uitstraling nodig heeft die met de hand niet geëvenaard kan worden. U kunt onder andere bij ons terecht voor het spuiten van de volgende elementen.

  • Keukens
  • Meubels
  • Trappen
  • Kozijnen en deuren
  • Radiatoren

Voorbereiding

In overleg met u bepalen we het gewenste resultaat. Afhankelijk van de staat van de ondergrond bepalen wij ons behandelplan. Hierna gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Vereist een element of voorwerp een zeer gladde en strakke uitstraling, dan besteden wij extra aandacht aan de voorbereiding.

Lak spuiten

Wij beschikken over geavanceerde spuitapparatuur en hoogwaardige spuitlakken die uitstekend bestand zijn tegen krassen, (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. U kunt uw voorwerp in vrijwel elke gewenste kleur door ons laten spuiten en krijgt zo weer een frisse aanblik.
De hogere laagdikte die wordt bereikt met verfspuiten zorgt tevens voor een langere levensduur en hogere krasvastheid van de verf. In tegenstelling tot latex spuiten waarbij met hoge druk wordt gespoten, wordt lak onder een zeer lage druk via de slang, door het pistool naar buiten geperst. Wij hebben de mogelijkheid om de lak te verwarmen en luchtondersteuning toe te voegen waardoor de spuitdruk zeer laag kan worden gehouden. Het resultaat is een mooi spuitbeeld en weinig nevel. De producten en machines waarmee wij werken lenen zich hier uitstekend voor.

Lak spuiten op locatie

Werken we bij u op locatie? Dan zorgen wij er tevens voor dat de ruimte goed is afgedekt. In veel gevallen nemen wij één of meerdere mobiele afzuiger(s) mee. Hierdoor wordt de overlast tot een minimum beperkt. Op locatie is het moeilijker om de omstandigheden onder controle te krijgen.  Denk hierbij aan luchtvochtigheid, termperatuur en luchtstromen. Per situatie beoordelen wij daarom of spuiten op locatie mogelijk is.


(De)montage en transport

Wij komen graag bij u langs voor de demontage, montage en het transport van de te spuiten elementen. Zo heeft u zo min mogelijk hinder van ons werk en kunt tijd aan andere zaken besteden.

In onze werkplaats kunnen wij alle onderdelen zorgvuldig behandelen in gecontroleerde omstandigheden. Onderdelen die niet te demonteren zijn zullen wij op locatie behandelen.

Natuurlijk heeft u ook de keuze om de elementen zelf bij onze werkplaats aan te leveren.

Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij bespreken ze graag met u!

Kozijnen spuiten
Wij helpen u graag verder!

Vragen over onze diensten?
Ons team staat u graag te woord!

Contact