Sanitair kitten

Het kitten van badkamers, toiletten en keukens is een vak apart. Het aanbrengen van sanitairkit zorgt voor het vuilwerend en waterdicht afsluiten van inwendige hoeken. Van Boven Schildersbedrijf levert sanitairkitten die schimmelwerend zijn ingesteld. De kit is bovendien in vele kleuren leverbaar, zo is er dus altijd wel één die goed bij uw tegelwerk past. Het aanbrengen van sanitairkit geeft uw sanitaire ruimte een fris en afgewerkt uiterlijk.

Wij brengen elastische voegafdichtingen aan op nieuw en bestaand tegelwerk en natuurlijk ook bij de aansluitingen van baden, wastafels, douchebakken, etc.

Bestaand tegelwerk

Bij bestaand tegelwerk kan de kit verouderd of beschimmeld zijn. Wij verwijderen graag de oude voegafdichting en brengen de nieuwe voor u aan. Het verwijderen van oude (siliconen)kit is een klus welke zeer nauwkeurig dient te gebeuren. Wij kunnen dit vakkundig voor u doen. Hierna behandelen wij de ondergrond zodanig dat de nieuwe kit weer optimaal kan hechten. Tot slot brengen wij de nieuwe elastische voegafdichting aan. Zo krijgt uw keuken of badkamer een mooie waterdichte afwerking.

Verouderde of verkeerd aangebrachte sanitairkit kan leiden tot lekkages. Voorkom problemen en laat verouderde sanitairkit daarom tijdig door ons vervangen.

Ook als u zelf uw badkamer verbouwd of laat verbouwen kunnen wij het aanbrengen van de sanitairkit voor onze rekening nemen. Wij komen graag langs bij uw project om te zien wat we voor u kunnen betekenen. U kiest de kleur en wij regelen de rest. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wij helpen u graag verder!

Vragen over onze diensten?
Ons team staat u graag te woord!

Contact