Latex spuiten

Latex spuiten is een efficiënte manier van het van aanbrengen van muurverf. Zeker wanneer het gaat om de afwerking van grote oppervlakken. Bovendien is deze manier van werken ook nog eens minder fysiek belastend voor onze medewerkers. Win-Win. 

Het verspuiten van latex wordt veel toegepast op glad gestuukte ondergronden.
Uw glad gestuukte wanden en plafonds zijn nou eenmaal het mooist als ze voorzien zijn van een gespoten verflaag. Daar kan niemand omheen. U heeft de keuze uit vele kleuren, kwaliteiten en glansgraden.

Spuittechniek
Onder hoge druk wordt de latex door de slang en via het pistool naar buiten geperst. De hoeveelheid latex die wordt doorgelaten en de spuithoek zijn door ons handmatig aan te passen aan de situatie.

Bij het spuiten van wanden en plafonds komen geen giftige dampen vrij.
Wel onstaat er nevel die als stof neerdaald op de afgedekte vloer. Om die reden dragen wij een overall en een filtermasker die de luchtwegen beschermt.
In veel gevallen zetten wij zelfs mobiele afzuigers in. Hierdoor wordt een groot deel van de nevel afgezogen waardoor de overlast tot een minimum wordt beperkt. Alles wordt door ons keurig afgedekt en weer opgeruimd.
Omdat er geen giftige dampen vrijkomen bij het spuiten kunt u een ruimte vaak al na enkele uren weer gebruiken.

Het spuiten van wanden en plafonds gebeurt in bijna alle gevallen in een lege (woon)ruimte. Latex spuiten wordt vaak aantrekkelijker als het gaat om grote oppervlaktes. In de regel vanaf 100m².

Stucen en spuiten
U kunt bij ons terecht voor de combinatie van glad stucwerk en spuitwerk in één. Of heeft u liever een afwerking met korrel op uw plafond?
Dan kiest u voor spackspuiten, ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lak spuiten
Wij helpen u graag verder!

Vragen over onze diensten?
Ons team staat u graag te woord!

Contact