Buitenschilderwerk

Houten kozijnen, ramen, deuren, gootbetimmering, hekwerken, gestuukte gevels. Allemaal zijn het voorbeelden van ondergronden waarvan de levensduur kan worden verlengd doormiddel van het toepassen van een geschikte verflaag.

Een passende kwaliteit afwerking en regelmatig onderhoud is daarom noodzakelijk. Maar naast de noodzaak is een goed onderhouden object ook erg mooi om te zien. Door het kiezen van het meest geschikte verfsysteem en door deze op de juiste manier aan te brengen, zorgen wij ervoor dat de behandelde oppervlakken goed beschermt zijn tegen weersinvloeden.

Schoonmaakonderhoud
Naast het verzorgen van duurzaam schilderwerk, zorgen wij ook voor het nodige schoonmaakonderhoud tussen de schilderbeurten door. Het jaarlijks reinigen van het schilderwerk zorgt voor een langere levensduur van de verf.
Ook als uw woning (nog) niet door ons is geschilderd, kunt u gebruik maken van onze schoonmaakdiensten.

Opname van het werk
Wij komen bij u langs voor de opname van het werk.
Doormiddel van een visuele inspectie, vochtmetingen en hechtproeven kunnen wij het schilderwerk controleren op de staat van onderhoud. Technische gebreken zoals verouderde beglazingsafdichting en houtrot worden dan soms al vroegtijdig ontdekt. Op basis van onze waarnemingen kan worden bepaalt welke behandelingen de ondergrond nodig heeft.

Ons streven is om het onderhoud aan schilderwerk zo veel mogelijk te beperken. Van Boven Schildersbedrijf biedt u daarom altijd de hoogst mogelijke kwaliteit afwerking van de ondergrond.

Wij helpen u graag verder!

Vragen over onze diensten?
Ons team staat u graag te woord!

Contact