Binnenschilderwerk

Staat u op het punt om uw woning, kantoor- of bedrijfspand van binnen eens flink aan te pakken? Bedenk dan dat niet elke ruimte vraagt om dezelfde type afwerking.

De keuze van een type afwerking is sterk afhankelijk van de functie van de ruimte, de wensen van de gebruiker en van een aantal bouwtechnische factoren.
Wanneer uw woning, kantoor- of bedrijfspand toe is aan een nieuwe look, dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden.

Bij de afwerking van een dokterspraktijk of een horecakeuken worden hoge eisen gesteld op het gebied van hygiëne. Voor het sausen van plafonds en wanden in dergelijke ruimtes zullen wij dan ook adviseren om te kiezen voor een afwerking die goed bestand is tegen krassen, slijtage, bacteriën en zelfs desinfectiemiddelen.

Voor de afwerking van gladde en strakke deuren, kozijnen, meubels, wanden en andere ondergronden kunnen wij u mogelijk adviseren om de voorwerpen te laten spuiten. Veel voorwerpen in het interieur kunnen tegenwoordig gespoten worden. Bij u op locatie of in onze werkplaats.

Kleurbeleving

Wist u dat kleur een grote invloed heeft op het welzijn en functioneren van de mens? In een kantoorruimte kan het gebruik van ‘activerende’ kleuren bijvoorbeeld bijdragen aan de productiviteit van medewerkers.

De beleving van kleur is niet altijd voor iedere persoon gelijk. U denkt bij de kleur rood misschien aan gevaar, agressie, de brandweer of stoppen voor een rood verkeerslicht. Terwijl uw buurman de kleur rood associeert met kracht, liefde en romantiek.

Kortom, het materiaal- en kleurgebruik in ruimtes is van meerdere factoren afhankelijk.

Wij staan u graag persoonlijk bij in het maken van de juiste keuze.
Afhankelijk van uw project is het ook mogelijk om een samenwerking aan te gaan met een interieurstylist uit ons netwerk. U bent hoe dan ook in goede handen.

Wij helpen u graag verder!

Vragen over onze diensten?
Ons team staat u graag te woord!

Contact