Een keuken is vaak een flinke investering waar u zo lang mogelijk van wilt genieten. Bij van Boven Schildersbedrijf hebben we de kennis en kunde in huis om de levensduur flink te verlengen.

Huidige staat

Als uw huidige keuken technisch gezien nog in goede staat is dan is het spuiten van uw keukenonderdelen een goede optie om de levensduur te verlengen. Wij beschikken over geavanceerde spuitapparatuur en hoogwaardige spuitlakken die uitstekend bestand zijn tegen krassen, (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. U kunt uw keuken in vrijwel elke gewenste kleur door ons laten spuiten en krijgt zo weer een frisse aanblik.

In combinatie met een aantal kleine aanpassingen zoals nieuw tegelwerk, nieuwe handgrepen, nieuwe apparatuur en nieuw kitwerk zorgt u ervoor dat uw keuken een compleet andere uitstraling krijgt. Ook deze bovengenoemde aanpassingen realiseren wij graag voor u.

(De)montage en transport

Wij komen bij u langs voor de demontage, montage en het transport van de te spuiten onderdelen. Zo heeft u zo min mogelijk hinder van ons werk en kunt tijd aan andere zaken besteden.

In onze werkplaats kunnen wij alle onderdelen zorgvuldig behandelen in gecontroleerde omstandigheden. Onderdelen die niet te demonteren zijn zullen wij op locatie behandelen.

U kunt er ook voor kiezen om de te spuiten onderdelen bij ons aan te leveren in de werkplaats.